S’estableix una comanda mínima de 30€, tant per la modalitat de recollida com d’enviament. 

La naturalesa d’alguns dels productes ofertats (preu/kg) i la forma d’elaboració (artesana) provoca certa varabilitat en el pes i preu dels productes disponibles i l’indicat a la web. És per això que, en cas de diferències considerables entre el producte comprat i el disponible, sempre es procedirà a favor del client. Totes les comandes aniran acompanyades del tiquet de compra amb el pes real dels productes adquirits. 

Alguns productes no són aptes per la modalitat d’enviament, i així s’indica a la pàgina del producte. 

RECOLLIDA A LA BOTIGA

Recull la teva comanda a la botiga de Xarcuteries Soler que seleccionis al moment de fer la comanda. Quan la comanda estigui a punt per recollir, rebràs un correu electrònic. 

En general, les comandes realitzades abans de les 14h es podràn recollir a la tarda a partir de les 17.30h, i les comandes realitzades a partir després de les 14h podràn ser recollides el dia següent.* En cas de que això no sigui possible (per falta d’algún producte, per exemple), s’informarà al client i, si s’escau, es reembolsarà l’import corresponent. 

Recordem que l’horari de les nostres botigues és de dilluns a divendres de 9h a 13.45h i de 17h a 20.30h, i els dissabtes de 9h a 13.45h.

*Les compres realitzades a partir de divendres a les 19h no es podran passar a recollir fins el següent dilluns.

ENVIAMENTS 24h-48h

A Xarcuteries Soler SL oferim el lliurament a domicili a tota la península. Utilitzem un servei especialment diseñat pel transport de producte fresc a temperatura controlada.

Totes les comandes realitzades abans de les 13h seran enviades al mateix dia. En cas que això no sigui possible (per falta d’algún producte, per exemple), s’informarà al client i, si s’escau, es reembolsarà l’import corresponent. 

En general, entregues en 24h, sempre al matí abans de les 13.30h. Puntualment poden ser 48h. Les entregues són de dimarts a dissabte. Per tant, les comandes realitzades entre les 13h de dijous i les 13h de dilluns seran entregades dimarts. 

El preu del servei dependrà de l’import total de la comanda i del pes total*. 

  • Comandes entre 30 i 75€: 7,50€
  • A partir de 75€: 4,00€
  • A partir de 100€: GRATIS

*Degut a les característiques dels nostres productes i al tipus de servei de transport que requereixen (en fred), el preu de l’enviament pot variar notablement en funció del pes total de la comanda. És per això que, en cas de comandes molt grans (pes total >10kg), les franges de preu indicades anteriorment no serien d’aplicació. El càlcul del pes es realitza automàticament al finalitzar la comanda. 

  • Comandes (pes total ente 10 i 20kg): 10€ enviament.
  • Comandes (pes total ente 20 i 30kg): 15€ enviament.

Si es donés el cas que la comanda no pogués ser enviada degut al pes,  Xarcuteries Soler SL contactarà amb el client per oferir alguna solució.