S’estableix una comanda mínima de 30€, tant per la modalitat de recollida com d’enviament. 

La naturalesa d’alguns dels productes ofertats (preu/kg) i la forma d’elaboració (artesana) provoca certa varabilitat en el pes i preu dels productes disponibles i l’indicat a la web. És per això que, en cas de diferències considerables entre el producte comprat i el disponible, sempre es procedirà a favor del client. Totes les comandes aniran acompanyades del tiquet de compra amb el pes real dels productes adquirits. 

Alguns productes no són aptes per la modalitat d’enviament, i així s’indica a la pàgina del producte. 

RECOLLIDA A LA BOTIGA

Recull la teva comanda a la botiga de Xarcuteries Soler que seleccionis al moment de fer la comanda. Quan la comanda estigui a punt per recollir, rebràs un correu electrònic. 

En general, les comandes realitzades abans de les 13h es podràn recollir a la tarda a partir de les 17.30h, i les comandes realitzades a partir de les 13h es podràn recollir el dia següent (*). En cas que això no sigui possible (per falta d’algún producte, per exemple), s’informarà al client i, si s’escau, es reembolsarà l’import corresponent.

Comanda abans de les 13h
Comanda entre 13h i 20h
*Comanda divendres després de les 19h
Comanda abans de les 13h

En general, recollida el mateix dia. Disponible a partir de les 17.30h. Si es vol recollir abans, trucar per confirmar disponibilitat. Es procurarà tenir la comanda a punt el més aviat possible.  

Si es preveu recollir la comanda un altre dia, trucar o indicar-ho a l’apartat de comentaris (al moment de completar la comanda) per tal de poder preparar-la just abans de la seva recollida. 

Comanda entre 13h i 20h

En general, recollida el dia següent a partir de les 10h. Si es vol recollir el mateix día, trucar per confirmar disponibilitat. Es procurarà tenir la comanda a punt el més aviat possible. 

Si es preveu recollir la comanda un altre dia, trucar o indicar-ho a l’apartat de comentaris (al moment de completar la comanda) per tal de poder preparar-la just abans de la seva recollida.  

*Comanda divendres després de les 19h

Les compres realitzades a partir de divendres a les 19h no es podran passar a recollir fins el següent dilluns.

Si es vol recollir el mateix dissabte, trucar per confirmar disponibilitat.

Recordem que l’horari de les nostres botigues és de dilluns a divendres de 9h a 13.45h i de 17h a 20.30h, i els dissabtes de 9h a 13.45h.

ENVIAMENTS 24h

A Xarcuteries Soler SL oferim el lliurament a domicili a tota la península. Utilitzem un servei especialment diseñat pel transport de producte fresc a temperatura controlada. Totes les comandes realitzades abans de les 13h seran enviades al mateix dia. En cas que això no sigui possible (per falta d’algún producte, per exemple), s’informarà al client i, si s’escau, es reembolsarà l’import corresponent. 

En general, entregues en 24h i sempre al matí abans de les 13.30h. Les entregues són de dimarts a divendres. Per tant, les comandes realitzades a patir de les 13h de dijous seran preparades dilluns i entregades dimarts. 

El preu del servei dependrà de l’import total de la comanda i del pes total*. 

  • Comandes entre 30 i 75€: 6,50€
  • A partir de 75€: GRATIS

*Degut a les característiques dels nostres productes i al tipus de servei de transport que requereixen (en fred), el preu de l’enviament pot variar notablement en funció del pes total de la comanda. És per això que, en cas de comandes molt grans (pes total >7kg), les franges de preu indicades anteriorment no serien d’aplicació. El càlcul del pes es realitza automàticament al finalitzar la comanda. 

  • Comandes (pes total ente 5 i 10kg): 6,50€
  • Comandes (pes total >10kg): 9,50€

Si es donés el cas que la comanda no pogués ser enviada degut al pes, Xarcuteries Soler SL contactarà amb el client per oferir alguna solució.