Aquesta política de privacitat descriu el tractament de les seves dades personals per part de XARCUTERIES SOLER, SL recollides a través de la seva página web. 

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

XARCUTERIES SOLER, SL
NIF: B-61928412
C/ Era Esquerra 2, local – 08241 Manresa (Barcelona)
Tel: 93 872 49 80
web@xarcuteriessoler.com

2. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Per tal de proporcionar els productes o serveis solicitats, es sol·licitaran certes dades personals. Per exemple, quan realitzi compres, creï un compte personal o es posi en contacte amb el nostre Servei d’Atenció al Client. 

Aquestes dades inclouen: 

  • Dades de contacte (nom, correu electrònic, número de telèfon i direcció d’enviament/facturació).
  • Informació d’accés al compte.
  • Informació de pagament o targeta de crèdit. 

Els camps marcats amb un asterisc (*) als formularis son estritament necesaris per tal de poder proporcionar el producte o servei. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a XARCUTERIES SOLER, SL son certes i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes, si s’escau. Per altra banda, també es podrán demanar dades als usuaris (CV) amb la finalitat de realitzar processos de selecció de personal, entrevistes i altres tràmits necessaris per a la cerca del millor candidat possible a un lloc de treball determinat.

3. QUANT DE TEMPS CONSERVAREM LES SEVES DADES?

XARCUTERIES SOLER, SL conservarà les seves dades personals mentres existeixi una relació comercial o durant els anys necesaris per atendre les obligacions legals. 

4. A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES SEVES DADES?

No se cediran a tercers, llevat d’obligació legal.

5. TRANSFERÈNCIES DE DADES A PAÏSOS TERCERS

No estan previstes transferències de dades a països tercers.

6. QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació de si a XARCUTERIES SOLER, SL estem tractant, o no, dades personals que els afectin. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si és procedent, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que varen ser recollits. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, únicament els conservarem per l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, XARCUTERIES SOLER, SL. deixarà de tractar les dades, llevat per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercir materialment els seus drets de la següent forma: dirigint-se a web@xarcuteriessoler.com.

Quan realitzi l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, l’interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquest fi. Si ha atorgat el seu consentiment per alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. En cas que se sentin vulnerats els seus drets en la referent a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagin obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, poden presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.aepd.es.

7. COM HEM OBTINGUT LES SEVES DADES?

Les dades personals que tractem a XARCUTERIES SOLER, SL. procedeixen del mateix usuari. 

8. COOKIES I IPs

L’usuari accepta l’us de cookies i seguiment de IPs. Aquestes dades ens permeten recollir informació a efectes estadístics com: nº de visites, data de la primera visita, URLs visitats, etc. 

9. ACTUALITZACIÓ DE LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVACITAT

XARCUTERIES SOLER, SL. es reserva el dret de modificar la present política per tal d’adaptar-la a futures novetats reglamentaries o jurisprudencials, informant previament als usuaris dels canvis que es produeixin.

Última actualització: 24.02.2022

10. GOOGLE RECAPTCHA

Aquesta web està protegida amb reCAPTCHA i son d’aplicació la Política de Privacitat i els Termes i condicions de Google.